top of page

PET HOTEL & PANSION          

Veterinarska ambulanta GUTA od jula meseca 2013.g. u svojoj ponudi ima pansion i hotel za pse i mačke. Smeštaj je namenjen Vašim ljubimcima dok se vi nalazite na godišnjem odmoru ili morate da odsustvujete iz nekog drugog razloga. 

 

 

Naš hotel za pse i mačke se nalazi u zelenom pojasu Grada Beograda na samo 7km od centra grada.     Psi i mačke su smešteni u novoizgrađenom objektu koji je projektovan i izgrađen po najnovijim engleskim standardima za odgajivačnice i pansione. U objektu je obezbeđeno električno napajanje, ventilacija, voda, grejanje, PVC stolarija. Svaki ljubimac ima zaseban boks. Trudimo se da poštujemo navike Vašeg ljubimca i da prilagodimo proctor njegovim potrebama.  
Spolja se nalazi ograđen proctor za istrčavanje,igru i poseban deo za obavljanje fizioloških potreba. Sve vreme boravka kod nas Vaš ljubimac uživa uz veterinarski nadzor i negu.

Pet sitting

 

Pored čuvanja ljubimaca u našem hotelu u mogućnosti smo da Vam ponudimo i čuvanje Vaših ljubimaca kod Vaše kuće. 

Uslovi korišćenja usluga

 

  • Neophodno je na vreme rezervisati boravak Vašeg ljubimca zbog malog broja mesta sa kojima raspolažemo (6-7)

  • Pružamo i usluge kupanja I higijenskog šišanja za vreme boravka kod nas

  • Prijem i preuzimanje Vaših ljubimaca se isključivo obavlja u prepodnevnim časovima ( do 12h). Za druge termine postoji mogućnost dogovora!

  • Pružamo uslugu prevoza ljubimaca do i od pansiona.

  • Za ljubimce ispod 10kg telesne težine prevoz je besplatan.

Svaki pas ili mačka koja dolazi u pansion mora biti uredno vakcinisana i zaštićena od spoljašnjih I unutrašnjih parazita

2013-12-08-1128.jpg
Daba
Ajša
IMG_2522.JPG
2013-12-08-1134.jpg
IMG_2397.JPG
IMG_2395.JPG
2013-07-13-473.jpg
Daba
2013-07-16-501.jpg
bottom of page