top of page

AKCIJA FEBRUAR-JUL 2016

BESPLATNA  ANALIZA  KRVI

svakom ko uradi redovnu godišnju vakcinaciju psa ili mačke u našoj ordinaciji *

Želimo da vam se zahvalimo na poverenju koje ste nam ukazali u poslednjih 17 godina druženja sa nama i ujedno da Vašem ljubimcu i Vama poklonimo analizu za koju smatramo da bi svako od nas trebalo da je uradi makar jedanput godišnje. Analiza se radi na našem novom aparatu i rezultati se dobijaju za 5-7 minuta. 

 

 

Poklon obuhvata vađenje krvi i analizu kompletne krvne slike sa leukocitarnom formulom na našem IDEXX veterinarskom laboratorijskom aparatu.

 

Veterinarska Ambulanta GUTA IDEXX anliza krvi
Rezultati analize krvi Veterinarska Ambulanta GUTA

Krvna slika je najčešći test koji se radi i daje informacije o prisustvu i poreklu infekcije, hidriranosti organizma, anemiji, sposobnosti zgrušavanja krvi i sposobnosti organizma da odgovori na štetne agense.

Analiza se radi na licu mesta i rezultati su gotovi za 5-7 minuta. Više o krvnoj slici i drugim analizama možete pogledati prateći ovaj link.

Prilikom posete je potrebno poneti pasoš Vašeg ljubimca. Ovu uslugu je predhodno NEOPHODNO OBAVEZNO ZAKAZATI. Zakazivanje možete izvršiti preko telefona 011/2647-240 radnim danima od 12-20 ili direktno preko interneta od 00-24.

 

* redovna godišnja vakcinacija podrazumeva vakcinu protiv besnila i vakcinu protiv zaraznih ( infektivnih ) bolesti i iznosi 2 900,oo dinara.

bottom of page