top of page

O nama

Veterinarska ordinacija GUTA je osnovana u februaru 2005.godine, bavimo se preventivom i  terapijom kućnih ljubimaca. Posedujemo laboratoriju, ultrazvuk, rendgen, hiruršku salu sa aparatom za inhalacionu anesteziju. Pored ovoga u okviru ambulante se nalazi pet-shop i salon za ulepšavanje pasa i mačaka. Od 2013.g. u mogućnosti smo da obezbedimo bolničko lečenje i čuvanje kućnih ljubimaca u našem novoizgrađenom objektu.

Ambulanta ima stalno zaposlena jednog doktora veterinarske medicine i jednog administrativno-tehničkog radnika. U ambulanti volontiraju i dva studenta Fakulteta Veterinarske Medicine Univerziteta u Beogradu. Na ulepšavanju kućnih ljubimaca rade dva honorarna saradnika.

Ambulanta se nalazi u Beogradu na Senjaku, ima obezbeđen parking prostor za korisnike usluga.

Dr vet. DRAGUTIN SMOLJANOVIĆ

Rođen u Beogradu 1975.godine. Nakon završene V Beogradske gimnazije upisao je Fakultet Veterinarske Medicine  Univerziteta u Beogradu na kome je diplomirao 2004.godine. U periodu od 1999. do 2005. godine obavljao je studentsku praksu i staž na Katedri za porodiljstvo,sterilitet i veštačko osemenjavanje na Fakultetu Veterinarske Medicine u Beogradu. Od 2005. godine vlasnik je Veterinarske ordinacije "GUTA" u Beogradu.   Od 2008.godine angažovan je kao predavač na Kinološkoj akademiji  i kao predavač na kursu za kinološke sudije i sekretare koji organizuje Kinološka sekcija Fakulteta Veterinarske Medicine u Beogradu. Posebna oblast interesovanja su reprodukcija i hirurgija pasa i mačaka. Autor je više desetina stručnih i popularnih tekstova koji su objavljeni u zemlji i inostranstvu. Aktivan je učesnika na nekoliko Savetovanja veterinara male prkase. Govori, čita i piše engleski i francuski jezik a služi se mađarskim, grčkim i arapskim. Svoj životni prostor deli sa jednom šarplaninkom i jednom grenendalkom.

Dragana Stefanović

Rođena 1989.godine u Beogradu, Student 5 godine Fakulteta Veterinarske Medicine. 2008.godine završila Poljoprivrednu školu PKB Beograd- veterinarski tehničar,iste godine je upisala fakultet. Živi sa zlatnom retriverkom Rinom,pohađa nastavu nemačkog jezika i želja joj je da upiše specijalističke studije iz konjarstva u Beču.

Ivana Miletić

Rođena 1986.godine u Nišu, apsolvent Fakulteta Veterinarske Medicine Univerziteta u Beogradu. 2005.godine završila je IV Beogradsku gimnaziju posle koje je upisala Fakultet Veterinarske Medicine.Od novembra 2013. godine volontira u Veterinarskoj Ambulanti GUTA. Živi sa dva psa mešanca i jednom mačkom.

Iva Milavic

Rođena 1987 u Beogradu,

bottom of page