AKCIJA FEBRUAR-JUL 2016

BESPLATNA  ANALIZA  KRVI

svakom ko uradi redovnu godišnju vakcinaciju psa ili mačke u našoj ordinaciji *

Želimo da vam se zahvalimo na poverenju koje ste nam ukazali u poslednjih 17 godina druženja sa nama i ujedno da Vašem ljubimcu i Vama poklonimo analizu za koju smatramo da bi svako od nas trebalo da je uradi makar jedanput godišnje. Analiza se radi na našem novom aparatu i rezultati se dobijaju za 5-7 minuta. 

 

 

Poklon obuhvata vađenje krvi i analizu kompletne krvne slike sa leukocitarnom formulom na našem IDEXX veterinarskom laboratorijskom aparatu.

 

Krvna slika je najčešći test koji se radi i daje informacije o prisustvu i poreklu infekcije, hidriranosti organizma, anemiji, sposobnosti zgrušavanja krvi i sposobnosti organizma da odgovori na štetne agense.

Analiza se radi na licu mesta i rezultati su gotovi za 5-7 minuta. Više o krvnoj slici i drugim analizama možete pogledati prateći ovaj link.

Prilikom posete je potrebno poneti pasoš Vašeg ljubimca. Ovu uslugu je predhodno NEOPHODNO OBAVEZNO ZAKAZATI. Zakazivanje možete izvršiti preko telefona 011/2647-240 radnim danima od 12-20 ili direktno preko interneta od 00-24.

 

* redovna godišnja vakcinacija podrazumeva vakcinu protiv besnila i vakcinu protiv zaraznih ( infektivnih ) bolesti i iznosi 2 900,oo dinara.

© 2023 by Animal Clinic. Proudly created with Wix.com

  • w-facebook
  • Twitter Clean
  • w-googleplus

USLUGE

- Hirurgija

- Ultrazvuk

- Rendgen 

- Ginekologija

- Sterilizacija i kastracija

- Vakcinacija pasa i mačaka

- Mikročipovanje

- Dežurni veterinar
- Pansion za pse i mačke
- Šišanje i kupanje pasa i mačaka

RADNO VREME

Pon - Pet            12-20

 

Sub                       9-15

 

Ned      neradan dan

(samo hitni slučajevi)

ADDRESS

Adresa:

Koste Glavinića 2

11000 Beograd

 

Mail: ordinacija@gutavet.com
Tel/fax: +381 (0)11 369 17 91 ​