AKCIJA FEBRUAR-JUL 2016

BESPLATNA  ANALIZA  KRVI

svakom ko uradi redovnu godišnju vakcinaciju psa ili mačke u našoj ordinaciji *

Veterinarska Ambulanta GUTA IDEXX anliza krvi

Želimo da vam se zahvalimo na poverenju koje ste nam ukazali u poslednjih 17 godina druženja sa nama i ujedno da Vašem ljubimcu i Vama poklonimo analizu za koju smatramo da bi svako od nas trebalo da je uradi makar jedanput godišnje. Analiza se radi na našem novom aparatu i rezultati se dobijaju za 5-7 minuta. 

 

 

Poklon obuhvata vađenje krvi i analizu kompletne krvne slike sa leukocitarnom formulom na našem IDEXX veterinarskom laboratorijskom aparatu.

 

Krvna slika je najčešći test koji se radi i daje informacije o prisustvu i poreklu infekcije, hidriranosti organizma, anemiji, sposobnosti zgrušavanja krvi i sposobnosti organizma da odgovori na štetne agense.

Analiza se radi na licu mesta i rezultati su gotovi za 5-7 minuta. Više o krvnoj slici i drugim analizama možete pogledati prateći ovaj link.

Prilikom posete je potrebno poneti pasoš Vašeg ljubimca. Ovu uslugu je predhodno NEOPHODNO OBAVEZNO ZAKAZATI. Zakazivanje možete izvršiti preko telefona 011/2647-240 radnim danima od 12-20 ili direktno preko interneta od 00-24.

 

* redovna godišnja vakcinacija podrazumeva vakcinu protiv besnila i vakcinu protiv zaraznih ( infektivnih ) bolesti i iznosi 2 900,oo dinara.

Rezultati analize krvi Veterinarska Ambulanta GUTA